در مقاله های قبل به تاریخچه پی پال و 197 میلیون کاربری که با آن کار میکنند پرداختیم و همچنین نحوه ی خدمات پاور دیتا در راستای پی پال. در این مطلب میخواهیم کمی به نحوه کار پی پال بپردازیم.
مواردی که برای افتتاح حساب پی پال نیاز دارید آدرس ایمیل، آدرس و مشخصات شخصی یا شرکتی می باشد. شما میتوانید به سایت PayPal.com رفته و با ثبت ایمیل خود، حساب کاربریتان را ایجاد کنید. پیپال از شما میخواهد تا با اطلاعات دقیق و واقعی نسبت به ایجاد اکانت اقدام نمایید که این پروسه مهمترین کار در افتتاح حساب پی پال می باشد، اگر اطلاعات شما مورد تایید پی پال قرار نگیرد حساب کاربری شما مسدود خواهد شد.
در مرحله بعد، پی پال برای فعالسازی امکانات اکانت، از شما میخواهد تا حساب پی پال خود را به یک حساب بانکی یا کارت اعتباری (کردیت کارت مجازی) یا نقدیتان متصل کنید. این کارت اعتباری میتواند ویزا کارت مجازی یا مستر کارت مجازی باشد و نهایتاً باید نسبت به تائید (Verify) کردن حساب پی پال خود اقدام نمایید.
پسازآنکه اکانت پیپال خود را وریفای کردید، میتوانید تمام یا بخشی از مبالغ ارزی موجود در حساب بانکی خود (طبعاً در یک کشور خارجی) یا موجودی ارزی کارت اعتباری خود را به پیپال انتقال دهید همچنین میتوانید مستقیماً از طریق حساب پی پال وجه مورد نظرتان را از حساب یا کارت خود به یک اکانت پی پال دیگر منتقل کنید یا با آن بهصورت اینترنتی خرید کنید.
بدینصورت مبلغی که تا پیش از این تنها در قالب موجودی یک حساب بانکی یا کارت نقدی یا اعتباری بوده است، حالا در داخل شبکهای گسترده از حسابهای کاربری پیپال قرار دارد. و در هر گوشه دنیا و در اکثر فروشگاههای اینترنتی قابل دسترسی است. بدین ترتیب در داخل این شبکه بهراحتی و با سرعت میتوان از طریق درگاههای پیپال خرید ( خرید قالب از تم فارست – خرید افزونه وردپرس – خرید از آمازون) کرد، به سایر افرادی که دوست دارید و در این سایت حساب کاربری دارند پول انتقال داد و بهطور متقابل نیز از آنها هر مبلغی را دریافت کرد.
مهمترین مزیت شبکه پی پال جمعآوری یکپارچه تمام تراکنشها از حسابها در بانکهای مختلف و از تعداد زیادی از کارتهای اعتباری و نقدی در داخل شبکهای به نام PayPal است. درنتیجه این امکان برای شرکت پیپال فراهم شده است تا به همه تراکنشها نظارت کند و از نیازهای مشتریان و صحت ارائه خدمات و رضایت پرداختکنندگان و همچنین عدم سوء استفاده یا سرقت اطلاعات در داخل این شبکه آگاهی کاملی داشته باشد.
بنابراین بدیهی است که کمپانیهای بزرگ و شرکتها و کسبوکارها که همان ارائهکنندگان کالاها و خدمات به مشتریان هستند، حاضرند برای دریافت چنین خدماتی همهگیری که هم امن است و هم سریع و مطمئن باکمال میل کارمزدهای 2 تا 4 درصدی را بپردازند. با این روش آنها کمتر درگیر بروکراسی بانکها و ادارات میشوند و از طرف دیگر سریعتر و دقیقتر میتوانند درآمدهای خود را مدیریت کرده و مورد استفاده قرار دهند.
پیپال روزانه بیش از 12.5 میلیون تراکنش دارد که از هر تراکنش 5 درصد دریافت کارمزد دارد و در بیشتر این تراکنشها، درآمد نهایی این شرکت فراتر از تصور است، درآمد مخفی ( hidden fee ). اما این تنها همه درآمد PayPal نیست بلکه پیپال همیشه به جهت سرمایهای که کاربرانش در این شرکت نگهداری میکنند به میزان قابلتوجهی از سرمایه دسترسی دارد که آن را در بانکهای مختلفی در جهان سپردهگذاری نموده است. پیپال این روند را بهصورت یک توافق با تکتک کاربران در هنگام ایجاد حساب کاربری به وجود آورده است. در این توافقنامه (PayPal User Agreement) قید شده است که پیپال مالک هرگونه سودی است که از این محل به دست میآید و پیپال حق دارد آن را از شبکه پیپال خارج کند.
متقابلاً پی پال همواره تلاش دارد تا با ارائه بهترین خدمات، تعداد بیشتری از کاربران را به سمت ایجاد حساب کاربری در این سایت تشویق و جذب نماید.
برچسب ها : افتتاح حساب پی پال پاور دیتا حساب پی پال کردیت کارت مجازی ویزا کارت مجازی